Home » Sport » FC Zimbru, noul lider al campionatului de minifotbal

FC Zimbru, noul lider al campionatului de minifotbal

Campionatul de minifotbal județean are un nou lider, după ce meciul dintre Victoria Morandi și Inter Traian a fost amânat. FC Zimbru a urcat astfel pe prima treaptă a podiumului, după ce a dispus de Spartanii, scor 2 – 1.

Victoria Morandi a solicitat amânarea partidei cu Inter Traian. Campionatul mai are un derby restant, partida dintre Inter Traian și Zimbru. Au mai rămas de disputat două etape, iar rezultatele din aceste două partide pot fi hotărâtoare în privința configurației finale a clasamentului.

Redcon 1 a învins Red Star cu 1 – 0, iar Smaratex Boys a câștigat partida de duminică, scor 3 – 0, prin neprezentarea formației Emma. Aceasta din urmă va fi exclusă din campionat și urmează să piardă jocurile rămase cu 3-0. Ca sancțiuni complementare, echipa și jucătorii echipei Emma, vor fi suspendați pe termen nelimitat și nu vor avea dreptul să se transfere la alte echipe până la achitarea tuturor datoriilor față de organizatori.

FC Zimbru ocupă primul loc, cu 33 de puncte. E urmată de Victoria Morandi și Inter Traian, cu 30, respectiv 27 de puncte. Simba e pe patru, cu 23 de puncte, iar locul cinci e ocupat de Spartanii, cu 21 de puncte. Red Star ocupă locul șase, cu 20 de puncte, urmată de Redcon 1, cu 16 puncte. Emma e pe opt, cu șapte puncte, iar Smaratex Boys ocupă ultimul loc, cu 3 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor