Home » Administratie » De astăzi se schimbă foaia! Programări online la Permise auto în județul Vaslui!

De astăzi se schimbă foaia! Programări online la Permise auto în județul Vaslui!

Începând de astăzi cetățenii din județul Vaslui vor putea face programare online pentru preschimbarea permisului auto și pentru susținerea probei teoretice în vederea obținerii permisului auto.

Pentru preschimbarea permisului auto, programările online se fac pentru zilele de luni, miercuri și vineri iar pentru susținerea probei teoretice în vederea obținerii permisului auto, programările se fac pentru zilele de marți și joi. Numărul de locuri disponibile pentru fiecare zi este de 70 pentru preschimbarea permisului auto, respectiv 70 pentru susținerea probei teoretice în vederea obținerii permisului auto.

Programarea online se poate face pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Vaslui, la adresa http://www.prefecturavaslui.ro/inf_permise/Rezervari/preschimbare.php sau la http://www.prefecturavaslui.ro/inf_permise/Rezervari/examinare.php, fiind necesare introducerea următoarelor date: nume, prenume, seria și numărul actului de identitate, CNP, categoria de permis și email. După introducerea datelor, cel programat va primi pe email un mesaj de confirmare care va conține data și ora la care fost programat.

Pentru alte informații, accesați pagina instituției, www.prefecturavaslui.ro. (G.P)

About Tehno Redactor