Home » Sport » Kentai Dojo, 13 medalii și locul 2 pe cluburi la Cupa României de Budokai

Kentai Dojo, 13 medalii și locul 2 pe cluburi la Cupa României de Budokai

Clubul sportiv “Kentai Dojo” Bârlad a obținut rezultate remarcabile la Cupa României de Budokai, unde a ocupat locul 2 pe cluburi la nivel național și a obținut 13 medalii. Clubul bârlădean s-a prezentat cu un lot de 13 sportivi la care au participat la secțiunea de Ne – Waza. Aceștia au luat cinci medalii de aur, una de argint și șapte de bronz.

Competiția a fost organizată de către Clubul Sportiv Mixed Martial Arts, președinte Anatolie Danilov și a avut loc în Sala Sporturilor din Galați. Au participat aproximativ 305 de sportivi de la 24 de cluburi din 15 localitați: Bârlad, Piatra-Neamț, Brașov, Tecuci, Vaslui, Botoșani, Galați, Iași, Constanta, Tulcea, Brăila, Ploiești, Sulina, Bucuresti, Onești. Cupa României de Budokai a oferit lupte palpitante pe sistemele Kickbox, K-1, Low Kick, Kick Light, Budokai, Ne Waza și M.M.A.
Au luat aurul Matei Carata (-20 kg, 6 – 7 ani), Alexandru Postolache (-25kg, 6 – 7 ani), Rareș Diaconu (-25kg, 7 – 8 ani), Dragoș Chiriac (30kg+, 8 – 9 ani) și Raul Dumitrașcu (-60kg, 12 – 13 ani).

Matteo Pană a fost singurul bârlădean care a urcat pe treapta a doua a podiumului, la categoria -30 kg, 7 – 8 ani.

Au luat bronzul Gabriel Bangrazi (-25 kg, 7 – 8 ani), Denis Șerbănescu (-25 kg, 7 – 8 ani), David Grăjdeanu (-30 kg, 9 – 10 ani), Andrei Donose (-40 kg, 10 – 11 ani), Ovidiu Răducanu (-35 kg, 9 – 10 ani), Patrisia Roșu (-45kg, 11 – 12 ani) și Carmen Sălceanu (-55kg, 16 – 18 ani).

“Sportivii noștri sunt foarte bine pregătiți pe sistemul de luptă Ne-Waza și au demonstrat asta din plin. Cunoscând foarte bine regulamentul de concurs, sportivii clubului nostru au terminat de asemenea meciurile de fiecare dată în limită de timp. Pentru noi este un rezultat senzațional faptul că am ocupat un loc pe podium la această competiție destul de puternică. A fost un bun prilej de a ne verifica nivelul de pregătire tehnico – tactic înainte de concursul de A.D.C.C din Chișinău. Sunt foarte mulțumit pe rezultatele obținute la această întrecere și îi mulțumim lui Shihan Anatolie Danilov pentru invitație. Am avut parte de o organizare frumoasă și bine pusă la punct. Felicit sportivii clubului pentru că au dat dovadă că sunt niște luptători foarte buni și foarte tehnici. Doresc să adresez deosebite mulțumiri și părinților pentru deosebitul sprijin acordat copiilor”, a declarat pentru Est News sensei Daniel Vasilache, președintele clubului bârlădean. (George PROCA)

About Tehno Redactor