Home » Administratie » E greu să ajungi director la piețele bârlădene!

E greu să ajungi director la piețele bârlădene!

Direcția pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) Bârlad rămâne, deocamdată, doar cu director interimar. Deși, la concursul din 9 mai au participat doi candidați dornici să ocupe postul de director al DAPPC, nici unul nu a reușit să obțină cel puțin 50 de puncte la proba scrisă, pentru a trece mai departe la proba de interviu.

Vasile Gîță, care a fost pentru scurt timp consilierul primarului Boroș și care, din anumite motive, a demisionat, a fost unul dintre candidați. Acesta a obținut doar 39,66 de puncte și a fost respins, la fel ca și Dan Gafton, contracandidatul său, care a obținut un punctaj și mai mic – de 13,66 de puncte. Aceasta fiind realitatea, Primăria Bârlad va trebui, în perioada următoare, să organizeze un alt concurs pentru ocuparea funcției de director grad II al Serviciului public DAPPC din cadrul Consiliului Local Bârlad.

Candidații vor trebui să fie cât se poate de pregătiți, întrucât așa cum rezultă în urma probei scrise din concurs, subiectele alcătuite sunt destul de dificile, iar examinatorii exigenți. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: