Home » Justitie » Trei bărbați căutați de polițiști în țară, dar și în Italia, au ajuns după gratii

Trei bărbați căutați de polițiști în țară, dar și în Italia, au ajuns după gratii

În cadrul activităților desfășurate în această săptămână de polițiști, au fost puse în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Unul din mandate a fost emis de autoritățile italiene pe numele unui bărbat cu dublă cetățenie.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au fost sesizați de către polițiștii de frontieră cu privire la faptul că l-au identificat, la intrarea în țară, pe Gheorghe B., de 26 de ani, bărbat cu dublă cetățenie, româno-moldovenească. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare italiene au emis mandat european de arestare, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Bărbatul fost prezentat ieri la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași, care a dispus, în baza semnalării emise de Biroul SIRENE Italia din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, reținerea acestuia pentru 24 ore. Acesta urmează să fie prezentat la Curtea de Apel Iași.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad l-au identificat pe raza comunei Fruntișeni pe Ion V., de 48 de ani, din aceeași localitate. Pe numele acestuia Judecătoria Bârlad a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de distrugere. Bărbatul a fost condus în vederea încarcerării la Penitenciarul Vaslui.

De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au pus în aplicare mandatul de executare emis de Judecătoria Bârlad pe numele lui Andrei S., de 28 de ani, din municipiul Bârlad. Bărbatul a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. S. Andrei a fost condus la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: