Home » Sport » Victoria Morandi poate redeveni lider la minifotbal, dacă învinge mâine pe FC Zimbru

Victoria Morandi poate redeveni lider la minifotbal, dacă învinge mâine pe FC Zimbru

Mâine, în penultima etapă a campionatului județean de minifotbal, are loc un duel de foc între primele două clasate. Victoria Morandi va reveni pe prima poziție a clasamentului dacă învinge FC Zimbru, datorită golaverajului superior.

Inter Traian stă, astfel că primele două clasate se pot distanța decisiv față de contracandidata la titlu. FC Zimbru are acum cu șase puncte mai mult decât ocupanta locului trei, dar și un meci în plus disputat. Victoria Morandi are cu doar trei puncte mai mult, dar are și aici avantajul golaverajului mai bun la egalitate de puncte. Inter Traian ar putea decide campioana, pentru că va întâlni în meciuri restante atât pe Victoria Morandi cât și pe FC Zimbru. Pentru a se încununa campioană are nevoie de un parcurs perfect pe final de sezon. Să obțină victorii cu ambele, dar și cu Redcon1, în ultima etapă.

Spartanii vor câștiga la masa verde partida programată cu Emma, echipă exclusă din campionat și care va pierde cu 0 – 3 toate meciurile rămase. Elevii lui Iulian Maxim pândesc un loc pe podium, ajutați de un program ceva mai ușor. Simba intră și ea în calcule pentru locul trei dacă învinge pe Redcon1. Red Star va evolua împotriva celor de la Smaratex Boys. (G.P)

FC Zimbru ocupă primul loc, cu 33 de puncte. E urmată de Victoria Morandi și Inter Traian, cu 30, respectiv 27 de puncte. Simba e pe patru, cu 23 de puncte, iar locul cinci e ocupat de Spartanii, cu 21 de puncte. Red Star ocupă locul șase, cu 20 de puncte, urmată de Redcon 1, cu 16 puncte. Emma e pe opt, cu șapte puncte, iar Smaratex Boys ocupă ultimul loc, cu 3 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: