Home » Sport » Fight Club Titans a luat 18 medalii în Cupa Belt League și a terminat pe trei la echipe cu copiii

Fight Club Titans a luat 18 medalii în Cupa Belt League și a terminat pe trei la echipe cu copiii

Practicanții de arte marțiale de la clubul bârlădean „Fight Club Titans” au avut prestații de excepție la Cupa Belt League Tecuci , unde au obținut 18 medalii, una din ele pentru locul trei pe echipe la copii. La competiția care a avut loc sâmbătă au luat startul peste 370 de sportivi. Clubul bârlădean a participat cu un lot format din 16 sportivi, zece copii, trei juniori și trei adulți.

La adulți bârlădenii au cucerit trei medalii de aur și una de bronz. Au urcat pe prima treaptă a podiumului Ionuț Broștic (70 kg, intermediari) și Marius Cordaș (82 kg și Open). Mihai Mihăilă a luat bronzul la 94 kg.
La juniori Fight Club Titans a luat aurul de trei ori, prin Iulian Dumitru (66 kg), Ionuț Rotaru (două medalii de aur la 70 kg). A mai luat bronzul Ștefania Arustei la categoria 60 kg intermediari.

La copii Nicolas Rășcanu a luat două medalii de aur la categoria 20kg, 5 – 6 ani. Bârlădeanul s-a impus deși are doar 4 ani și 9 luni. Mihai Gheghici a luat argintul la 5-6 ani, deși are și el doar 4 ani. Petru Ștefan Rădoi a obținut argintul la categoria 6-7 ani. Raul Roman a luat aurul la categoria 7-8 ani. Bianca Cordaș a luat aur la 8 – 9 ani, iar la aceeași categorie Alexandru Gheorghiu a luat bronz (25kg). Iulia Dumitru a luat aurul la 9 – 10 ani, 30kg. Alice Cordaș a luat aurul la categoria 10 -11 ani, 45 kg. Fabrizio Pușcașu a luat două medalii de aur la categoria 7-8 ani, 30kg. Alberto Diea a obținut argintul la categoria 11 – 12 ani, 50 kg.

“Suntem extrem de mulțumiți de rezultatele obținute de sportivii noștri. E plăcut să vezi că am terminat pe podium cu echipa de copii, deși lucrăm cu ei de mai puțin de un an”, a declarat pentru Est News Marian Rădoi, unul din antrenorii clubului bârlădean. (George PROCA)

About Tehno Redactor