Home » Social » (Video) Iată ce au găsit polițiștii și jandarmii în geanta suspectă lăsată la poarta Spitalului județean

(Video) Iată ce au găsit polițiștii și jandarmii în geanta suspectă lăsată la poarta Spitalului județean

Zeci de polițiști, jandarmi și lucrători din cadrul SRI au intervenit astăzi în zona Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui pentru asigurarea măsurilor specifice în cazul unui colet suspect identificat în stația de autobuz din fața unității medicale. Intervenția autorităților se face în urma unei sesizări făcută la numărul de urgență 112 de către o femeie.
”Persoana care a sunat la 112 a precizat faptul că lângă o bancă din stația de autobuz se află o geantă cu o cutie suspectă înăuntru. În consecință, mai multe echipaje de poliție s-au dus în zonă pentru a asigura perimetrul”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Pe lângă asigurarea perimetrului pe o rază de aproximativ 50 de metri, polițiștii au dispus închiderea magazinelor din zonă. Totodată, traficul rutier și de pietoni a fost blocat pe unul din sensurile de mers de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Vaslui, circulația desfășurându-se alternativ pe cealaltă bandă. Echipajele antitero din cadrul SRI desfășoară acțiunile specifice pentru a vedea ce se află în colet. De asemenea, în zonă se află și o mașină de pompieri, precum și mai multe echipaje ale Poliției Locale.

Geanta de voiaj suspectă pentru care au fost alertate autoritățile vasluiene conținea un joc de biliard pentru copii, dulciuri și un laptop.

”Deocamdată, nu cunoaștem aparținătorul genții, urmând ca acest aspect să fie lămurit în urma activităților specifice. Noi așteptăm la sediul poliției pe proprietarul acelor obiecte să vină să și le ridice”, ne-a declarat inspectorul șef al Poliției Județene Vaslui, Doru Gabriel Panțiru.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=S7oMwPh4RwY&w=560&h=315]

 

După încheierea misiunii celor de la SRI, traficul rutier și pietonal a fost reluat în zonă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: