Home » Sport » „Kentai Dojo” Bârlad a luat cinci medalii la A.D.C.C Open Championship Moldova

„Kentai Dojo” Bârlad a luat cinci medalii la A.D.C.C Open Championship Moldova

Clubul „Kentai Dojo” Bârlad a participat sâmbătă la A.D.C.C Open Championship Moldova, unde a urcat de cinci ori pe podium. Bârlădenii au luat o medalie de aur, două de argint și trei de bronz.
Gabriel Bangrazi a luat aurul la categoria +20 kg, 7 – 8 ani. Au cucerit argintul Rareș Diaconu, la -25 kg, 7 – 8 ani și Alexandru Ibănescu, la – 30kg, 7 – 8 ani. Raul Dumitrașcu a urcat pe treapta a treia a podiumului, după prestații solide la categoria -65 kg, 11 – 12 ani. A mai luat bronzul Lăcramioara Ibănescu, la – 70kg, 11– 12 ani.
Evenimentul a fost organizat la Chișinău de Federația Moldovei de A.D.C.C, al cărei președinte este Eugeniu Petrachi. Au participat 190 de sportivi din patru țări: România, Rusia, Irlanda și Moldova.
„Această competiție de profil a fost o experiență foarte frumoasă pentru noi, în care am avut ocazia să ne verificăm deprinderile dobândite. Sportivii noștri au fost foarte bine pregătiți tehnico – tactic și s-au descurcat bine în fața adversarilor întâlniți. Țin să mulțumesc organizatorului pentru invitație . Felicit sportivii pentru un rezultat foarte bun și pentru o evoluție convingătoare pe plan sportiv. Mulțumesc de asemenea părinților pentru susținere”, ne-a declarat Sensei Daniel Vasilache. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: