Home » Administratie » Un angajat al Primărie Vaslui, dus cu ambulanța la spital după ce i s-a făcut rău la birou în timp ce se afla în grevă japoneză

Un angajat al Primărie Vaslui, dus cu ambulanța la spital după ce i s-a făcut rău la birou în timp ce se afla în grevă japoneză

Un angajat al Primăriei Vaslui a fost dus cu ambulanța la spital, joi după-amiază, după ce i s-a făcut rău la birou, cel mai probabil din cauza unor probleme cardiace. Pe tot parcursul programului de lucru, cei peste 530 de salariați ai instituției, inclusiv angajatul care a avut nevoie de îngrijiri medicale, s-au aflat în grevă japoneză, nemulțumiți de proiectul legii salarizării unice.
Un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui a intervenit, joi după-amiază, la Primăria Vaslui, acolo unde unui salariat al instituției i s-a făcut rău în timp ce se afla la birou. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a acuzat dureri în piept și avea tensiunea mărită, astfel încât unul dintre colegi a solicitat intervenția ambulanței prin numărul de urgență 112.
Pacientului căruia i s-a făcut rău avea o patologie cronică. După ce i s-au acordat îngrijirile medicale și a fost stabilizată, persoana în cauză a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.
Angajatul Primăriei Vaslui căruia i s-a făcut rău se afla în grevă japoneză în acel moment. De altfel, toți cei peste 530 de salariați ai instituției, inclusiv polițiști locali, au protestat sub aceeași formă, cu banderole albe la mâini, pe parcursul întregii zile de lucru, nemulțumiți de proiectul legii salarizării unice aflat în dezbatere în parlament. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: