Home » Sport » Voința Ștefan cel Mare a obținut biletele pentru mini play-off-ul Ligii a V-a

Voința Ștefan cel Mare a obținut biletele pentru mini play-off-ul Ligii a V-a

Ultima necunoscută în configurația mini play-off-ului Ligii A V-a la fotbal a fost elucidată, iar Voința Stefan cel Mare se alătură în faza următoare a competiției formațiilor Racova Pușcași, Smart Negrești, Viitorul Rebricea, Flacãra Muntenii de Sus, Viitorul Vãleni, Star Tãtãrãni si Rapid Brodoc.

Voința Ștefan cel Mare a condus la pauză liderul Racova Pușcași (2 – 1), dar a cedat în cele din urmă cu 2 – 3. În ciuda acestui rezultat a reușit calificarea datorită înfrângerii suferite de contracandidata Inter Sport Vaslui. Ocupanta locului cinci în seria I Vaslui Vest a fost victima aceluiași scenariu, după ce a condus la pauză cu 2 – 0 pe SC 2000 Lipovăț, dar a pierdut cu 2 – 4. Ambele echipe au câte 21 de puncte, dar ocupanta locului patru stă mai bine la meciurile directe. Duminică s-a disputat ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a V-a, dar Voința Ștefan cel Mare și SMART Negrești mai au de jucat restanțele cu Vulturul Bălteni. Avântul Zăpodeni a câștigat la masa verde partida cu Vulturul Bălteni, care nu s-a prezentat. SMART Negrești a învins greu în deplasare la Viitorul Rebricea, scor 4 – 5, deși conducea detașat la pauză (1 – 4).

FC Ghergheleu a câștigat cu 4 – 0 restanța cu Avântul Solești, din seria II Vaslui Est, depășind-o astfel și terminând pe cinci.

O altă întoarcere de scor spectaculoasă a avut loc în seria III Bârlad, în cadrul căreia FDR Tutova a învins cu 8 – 5 în deplasare la Steaua Ivești, deși era condusă la pauză cu 4 – 2. În alt meci FC Vinderei a învins Avântul Băcani cu 5 – 2 (2 – 0).

FDR Tutova continuă să fie lider în seria III Bârlad, cu 30 de puncte, urmată de Avântul Băcani (21) și Steaua Ivești (18). FC Vinderei e pe patru cu 12 puncte, iar pe ultimul loc se află Unirea Alexandru Vlahuță, cu 9 puncte. Mai sunt de disputat cinci etape și doar primele douã clasate vor obtine calificarea în semifinalele Ligii a V-a. George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: