Home » Justitie » Autovehicul căutat de autoritățile italiene, depistat la Vama Albița

Autovehicul căutat de autoritățile italiene, depistat la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră o autoutilitară căutată de autoritățile din Italia, pe care un tânăr român încerca să o scoată din U.E.

Cetățeanul român Cosmin C., în vârstă de 26 de ani a încercat să iasă din țară săptămâna trecută, conducând un ansamblu de vehicule format din autoutilitară marca Man și semiremorcă marca Schmitz, ambele înmatriculate în România.

Polițiștii au constatat la controlul de frontieră că autoutilitara în cauză figurează în bazele de date ca „bun pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

Cu privire la aspectele constatate bărbatul a declarat că este angajat al firmei de transport care are în proprietate autoutilitara și că nu are cunoștință despre situația juridică a acesteia.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 40.000 lei, a fost reținut la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui în vederea continuării cercetărilor. (G.P)

About Tehno Redactor