Home » Justitie » Alertă maximă în județ! Poliția este în căutarea unui conducător auto care a accidentat mortal un bărbat din Puiești și l-a abandonat în șanț

Alertă maximă în județ! Poliția este în căutarea unui conducător auto care a accidentat mortal un bărbat din Puiești și l-a abandonat în șanț

Alertă la nivelul Poliției Rutiere Vaslui, după ce un bărbat în floarea vârstei din comuna Puiești a fost spulberat de o mașină al cărei șofer este de negăsit. Victima Costel Fânaru, de 48 de ani, și-a pierdut viața în noaptea de sâmbătă spre duminică, în mijlocul străzii, fiind călcat de o mașină și abandonat într-un șanț.
Șoferul autoturismului a fugit de la locul faptei, lăsând victima să se zbată între viață și moarte. Trupul zdrobit al lui Costel Fânaru a fost găsit de consătenii săi, care au sunat de urgență la 112. Echipajul de pe ambulanță a constatat că, din cauza hemoragiei masive, bărbatul a decedat la câteva minute de la accident.
”Știu că a fost la o petrecere, la un restaurant în centrul comunei Puiești. Pe la 2 noaptea a plecat acasă. În drum spre locuința sa a fost lovit, se pare, de o mașină. Ne pare foarte rău. Era un om tânăr, avea doi copii adulți. Locuia singur, căci era divorțat. Atât copiii, cât și sora lui lucrau în străinătate. Acum sunt toți trei în drum spre România, din păcate pentru a-l conduce pe drumul fără întoarcere pe Costel Fânaru”, a declarat, pentru Est News, Costel Moraru, primarul comunei Puiești.
Costel Fânaru era foarte trist în ultima vreme. Își descoperise o problemă de sănătate și necesita o intervenție chirurgicală în zona capului.
”Cred că este exclus să fi amețit și să fi căzut din picioare. Am luat legătura cu cei de la poliție și e clar că a murit în urma rănilor provocate de mașina de care a fost lovit”, ne-a mai spus primarul Moraru.
Cadavrul bărbatului abandonat de șoferul inconștient, care este de negăsit, a fost dus la morga Spitalului de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, urmând a fi supus expertizelor medico legale.
Poliția rutieră s-a mobilizat și este în căutarea conducătorului auto care a intrat, parcă, în pământ. „Polițiștii sunt pe urmele șoferului. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la doi la șapte ani, pentru ucidere din culpă pentru părăsirea locului faptei”, ne-a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (C.B.)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: