Home » Sanatate » Foști medici rezidenți s-au întors la spitalul bârlădean

Foști medici rezidenți s-au întors la spitalul bârlădean

de Mihaela NICULESCU

Primul semestru al anului 2017 a fost bun pentru Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, dacă este să luăm în considerare seriozitatea cu care și-au onorat promisiunile foștii rezidenți ai spitalului. De la începutul anului și până acum doi foști rezidenți ai spitalului au revenit pentru a-și ocupa posturile de medici specialiști.

În luna februarie a venit pe post, devenind astfel angajat al spitalului, dr. Angelica Gramaticu, medic specialist nefrolog, singurul medic specialist în nefrologie de la spitalul bârlădean. În luna martie, colectivul de medici de la Secția Medicală s-a mărit cu încă un specialist în boli interne. Dr. Ovidiu Ciubotaru este un alt rezident al spitalului care a acceptat să vină să lucreze la Bârlad.

Luna aceasta, va veni pentru angajare și un al treilea medic specialist care, în calitate de rezident al spitalului, a făcut doar gărzi la Compartimentul de Primire a Urgențelor (CPU). Este vorba despre dr. Vladimir Gramaticu, medic specialist în medicina de urgență, care va întregi colectivul de medici de la CPU, total insuficient pentru avalanșa de cazuri cu care se confruntă acest compartiment.

Astfel, doctorul Vladimir Gramaticu va fi al treilea medic specialist în medicină de urgență alături de dr. Diana Terchi și dr. Gabriela Ignat. În aceste condiții, va exista posibilitatea ca medicii specialiști urgentiști să lucreze în două ture, nu doar în tura de dimineață. În acest mod cazurile vor fi rezolvate mai rapid, și cu ajutorul celorlalți medici cu competențe în medicina de urgență care fac gărzi la spitalul din Bârlad.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: