Home » Justitie » Cum a fost prins inconștientul fără permis auto care a omorât un om în Puiești și l-a abandonat într-un șanț

Cum a fost prins inconștientul fără permis auto care a omorât un om în Puiești și l-a abandonat într-un șanț

Criminalul care a fugit de la fața locului după ce a călcat cu propria mașină un consătean din Puiești, care a decedat pe loc, a fost identificat de polițiști după aproape 12 ore de la abandonarea cadavrului.
Polițiștii au urmărit imaginile surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere montate la intrarea în Bârlad (bariera Puiești) toate mașinile care au intrat în oraș la câteva zeci de minute după comiterea accidentului. Analizând toate autoturismele vizualizate pe camerele video au suspectat un BMW seria 5. În urma cercetărilor făcute, au găsit autoturismul cu pricina în zona de sud a orașului, în apropierea bisericii Sf. Mina. Așa au ajuns la proprietarul mașinii. În urma anchetei, suspiciunile polițiștilor s-au dovedit a fi întemeiate și conducătorul auto vinovat a fost prins.
Petruț Brăileanu, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în Bârlad, este autorul accidentului petrecut în noaptea de 10 spre 11 iunie în comuna Puiești. Victima, Costel Fânaru, de 49 de ani, a fost abandonat într-o baltă de sânge și lăsat să moară la marginea drumului.
După ce a fost prins, criminalul a fost dus la reconstituirea faptei, unde a și recunoscut tot ce s-a întâmplat. A fost reținut de către polițiști 24 de ore și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Acesta în urma infracțiunilor comise, și anume: conducere fără a poseda permis auto, ucidere din culpă și fuga de la locul accidentului, judecătorii au fost destul de îngăduitori cu ucigașul și i-au dat arest la domiciliu pentru 30 de zile.
Costel Fânaru a fost înmormântat de cei doi copii veniți din Italia pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum, dar și de sora acestuia. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: