Home » Justitie » Autoturism radiat din circulație din Olanda, descoperit de polițiști la Albița

Autoturism radiat din circulație din Olanda, descoperit de polițiști la Albița

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile din Olanda.
Moldoveanul Ion C., în vârstă de 41 de ani, a încercat să intre în țară ieri dimineață, la volanul unui autoturism marca Citroen, ce avea plăcuțe de înmatriculare olandeze. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul a fost radiat din circulație în anul 2013.
“Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Polonia, la data de 12.06.2017 și că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul nu are drept de circulație. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, a declarat Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: