Home » Sport » Karate Kensei Vaslui a câștigat pentru a cincea oară Cupa „Laur Polics și Adel Cost”

Karate Kensei Vaslui a câștigat pentru a cincea oară Cupa „Laur Polics și Adel Cost”

Karate Kensei Vaslui a câștigat sâmbătă cea de-a șaptea ediție a Cupei „Laur Polics și Adel Cost”, competiție pe care a organizat-o în Sala Sporturilor din Vaslui. Vasluienii, pregătiți de sensei Constantin Roznov – 5 DAN, au avut evoluții deosebite, reușind să cucerească primul loc dar și spectatorii prezenți. De-a lungul istoriei competiției, un maraton de arte marțiale de peste opt ore, vasluienii au cedat trofeul doar de două ori, fiind de cinci ori cei mai buni.

Ca de fiecare dată, Vasluiul a întâmpinat cu prietenie, fețe zâmbitoare și o organizare excelentă pe cei peste 100 de sportivi invitați. Competiția a crescut de la an la an, iar dacă anul trecut au participat 112 anul acesta au participat nu mai puțin de 130 karateka de la cluburi din Tecuci, Galați, Miercurea Ciuc, Bârlad, Vaslui și Iași. Probele au fost kata individual și kumite individual pentru toate categoriile de vârstă (copii, cadeți, juniori, tineret și seniori).

Competiția s-a desfășurat conform așteptărilor mele de organizator. A fost o adevărată demonstrație de promovare a karate-ului în rândul vasluienilor. De asemenea un test foarte bun care îi stimulează pe sportivi, îi menține în formă. În urma analizei făcute la sfârșitul competiției știu la ce trebuie să lucreze pentru a-și crește nivelul. Doresc să cred că în primul rând a primat armonia la această competiție, chiar dacă meciurile au fost foarte disputate. Mulțumesc pe această cale tuturor părinților care au susținut participarea copiilor la acest eveniment, felicit instructorii participanți pentru implicarea în a realiza această competiție în limitele plăcute și normale. Mulțumim Primăriei Municipiului Vaslui și primarului Vasile Pavăl pentru perseverența în susținerea activității pe care noi o desfășurăm”, a declarat pentru Est News sensei Constantin Roznov, președintele clubului de arte marțiale „Karate Kensei” Vaslui.

Tecucenii de la C.S Neko-Me” au urcat iar pe podium, însă doar pe locul doi. Poziția pe care s-au clasat anul trecut a fost confiscată de „Arashi Do” Brăila. Pe patru și cinci s-au clasat Martial Budo Brăila și Karate Klub Galați.

Sensei Constantin Roznov va mai organiza două stagii de pregătire în această vară

Luna iulie va aduce încă un stagiu de pregătire pentru vasluienii de la Karate Kensei Vaslui, în perioada 13 – 16 iulie, la Târgu Mureș. În luna august sensei Constantin Roznov va organiza încă un stagiu de pregătire, în zona Harghitei. Vasluienii și adversarii lor vor efectua antrenamente în sală dimineața și seara, la Miercurea Ciuc. Dar se vor pregăti și în alte locații din zonă, în mijlocul naturii. Anul trecut itinerariul acestora a cuprins Băile Homorod, Peștera Șugău, Salina Praid și Lacul Sfânta Ana. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: