Home » Justitie » Bărbat din Găgești, în stare critică după ce a fost lovit în cap de un consătean

Bărbat din Găgești, în stare critică după ce a fost lovit în cap de un consătean

O banală ceartă dintre doi consăteni din sat Popeni, comuna Găgești, s-a transformat într-un act de violentă de nedescris, în urma căruia Viorel Nedelcu, în vârstă de 46 de ani, a ajuns în stare critică la spital. Marți seara, Nedelcu și Florin Vasilică Strat, au avut un agresiv schimb de replici care a degenerat într-o cruntă bătaie. Florin Vasilică Strat l-a lovit pe consăteanul său cu o cruzime de neimaginat, după care i-a furat și căruța. Nedelcu a fost găsit prăbușit în fața porții sale, de niște vecini care au sunat la 112.
„La sosirea ambulanței, victima era căzută în fața porții, dar conștientă. A fost transportată la Spitalul de urgență «Elena Beldiman» Bârlad pentru investigații”, ne-a declarat Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.
Bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și plăgi contuze de scalp și a fost internat la secția de chirurgie a spitalului bârlădean, starea sa fiind destul de critică. Poliția a demarat o anchetă, pentru a afla care au fost împrejurările în care s-a produs conflictul.
„A fost deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. În acest moment polițiștii Secției de Poliție Murgeni efectuează cercetări”, ne-a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor