Home » Justitie » Audi Q3 furat din Belgia, depistat la Vama Albița

Audi Q3 furat din Belgia, depistat la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră și reținut, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Audi Q3 care figurează în bazele de date ca fiind furat din Belgia.

Cetățeanul român Daniel C. a vrut să intre în țară miercuri la volanul autoturismului căutat internațional, înmatriculat în județul Brașov. La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca „bun pentru confiscare”, semnalare introdusă de Belgia pe 12 iunie.

Cu privire la aspectele constatate, Daniel C. a declarat că a achiziționat autoturismul în anul 2014 și că nu are cunoștință despre situația juridică a autoturismului. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 90.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat inspector de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al Serviciului de Trecere a Frontierei Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: