Home » Justitie » Tânărul din Ciocani care și-a ucis soția a fost condamnat. Iată ce a decis instanța!

Tânărul din Ciocani care și-a ucis soția a fost condamnat. Iată ce a decis instanța!

Tânărul din Ciocani care, în urmă cu jumătate de an și-a ucis soția în prezența fetiței sale de șase ani și apoi a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a tăiat gâtul cu intenția de a se sinucide, a fost condamnat la nouă ani de închisoare. Instanța l-a mai obligat pe bărbatul de 26 de ani și la plata a 400.000 de lei daune morale către copiii săi și mama victimei.

Tribunalul Vaslui l-a condamnat la nouă ani de închisoare pentru omor pe Vasile Uiuroc, cel care, în urmă cu jumătate de an, și-a ucis soția cu zeci de lovituri de cuțit în prezența fiicei sale în vârstă de șase ani. De asemenea, instanța l-a obligat pe tânărul de 26 de ani la plata a câte 100.000 de lei daune morale către cei trei copii ai săi, precum și către mama fostei sale neveste.

Hotărârea judecătorilor vasluieni, care i-au admis și solicitarea mamei victimei, de plată de către autorul crimei a 7.500 de lei daune materiale, nu este una definitivă, putând fi atacată cu apel atât de procurori cât și de către Vasile Uiuroc.

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, tânărul de 26 de ani și-a ucis soția, cu zeci de lovituri de cuțit, în locuința comună a acestora din localitatea Ciocani. Crima s-a consumat în seara de 29 noiembrie 2016, sub privirile fetiței de șase ani a celor doi soți.

După ce și-a înjunghiat nevasta, Vasile Uiuroc și-a tăiat gâtul cu același cuțit, cu intenția de a se sinucide. Cei doi soți au fost găsiți a doua zi dimineață de către mama femeii, care a alertat autoritățile. Transportat la spital în stare gravă, bărbatul a fost recuperat de către medici ca apoi, după două săptămâni, să fie arestat preventiv pentru omor. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: