Home » Sanatate » Programul farmaciilor care asigură permanența în nopțile începutului de an, la Vaslui și Bârlad

Programul farmaciilor care asigură permanența în nopțile începutului de an, la Vaslui și Bârlad

Farmaciile care asigură permanența pe timpul nopților, în intervalul orar 22 – 8, vor fi o soluție pentru rezolvarea unor probleme minore de sănătate, care pot crea disconfort în această perioadă a Sărbătorilor de iarnă.
Iată care sunt farmaciile de gardă în perioada 1 – 8 ianuarie: la Vaslui, în noaptea de Revelion, va asigura permanența farmacia Mentogely (zona Gării); în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2020, va asigura garda farmacia Plantago Tehnofarm (Crucea Gării); în noaptea de 2 spre 3 ianuarie va fi deschisă farmacia Punctfarm (Zona Gării) și tot această farmacie va asigura permanența și în noaptea de 3 spre 4 ianuarie. În a patra noapte din an, va fi deschisă farmacia RA SRL Vaslui (Zona Piața Vidin), în a cincea noapte a anului va asigura garda farmacia Ropharma SA Vaslui și în a șasea noapte, farmacia Ropharma SA Vaslui (Zona BIG). În noaptea de 7 spre 8 ianuarie va fi deschisă farmacia Ropharma SA Vaslui (Zona Consiliului Județean).
La Bârlad, la cumpăna dintre ani, va asigura garda farmacia Ropharma (zona Cinema „Bârladul”); în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2020, va avea program de permanență farmacia Ropharma SA Bârlad (Zona Penny), în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, farmacia Ropharma SA Bârlad (Zona Gării), iar în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, farmacia Ropharma SA Bârlad (Zona Spital). În noaptea de 4 spre 5 ianuarie, garda va fi asigurată de farmacia Sensiblu (Zona Centru), iar în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, farmacia Dona (Zona Cec). Farmacia Terapia (Zona Spital) va fi deschisă în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, iar în noaptea următoare va asigura permanența farmacia Tonic Life (Zona Pieței). (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: