Home » Administratie » Peste 90 de kilograme de aromă de narghilea, confiscate în Vama Albița

Peste 90 de kilograme de aromă de narghilea, confiscate în Vama Albița

Peste 90 de kilograme de aromă de narghilea au fost confiscate de către autorități în Vama Albița în momentul în care șoferul unui camion încerca să le introducă ilegal în România ascunse în diverse locașuri din mașina sa. Întreaga cantitate de marfă de contrabandă, în valoare de 14.250 de lei, a fost confiscată, în timp ce șoferului, pe lângă amenda de 5.000 de lei, i s-a interzis să mai intre pe teritoriul României pe o perioadă de cinci ani.

Basarabenii vor să fac bani din orice prin trafic pe la granița cu România. Este și cazul unui tânăr de 36 de ani care, aflat la volanul unui autocamion, a încercat să introducă ilegal în România, prin Vama Albița, nu mai puțin de 95 de kilograme de aromă de narghilea. Din păcate pentru el, autoritățile de frontieră l-au depistat înainte de a intra în țara noastră.

 

ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Totodată, autoritățile de frontieră au dispus față de șofer, conform legislației în vigoare, măsura interdicției de intrare pe teritoriul României pe o perioadă de cinci ani. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: