Home » Administratie » Președintele Asociației Comunelor Vaslui a depus jurământul de primar al Fălciului

Președintele Asociației Comunelor Vaslui a depus jurământul de primar al Fălciului

Primarul comunei Fălciu, Neculai Moraru, de altfel și președintele, la nivel de județ, al Asociației Comunelor din România, a depus jurământul pentru al patrulea mandat consecutiv de edil, în urma câștigării detașate a alegerilor din urmă cu mai bine de o lună. Totodată, în prezența subprefectului Dumitru Ciomaga, a fost investit și noul Consiliu Local care va aproba noile investiții în următorii patru ani.

Una dintre cele mai mari și frumoase comune ale județului Vaslui are un nou Consiliu Local, dar și un primar ales democratic de către popor în data de 27 septembrie. Reuniți în ședință festivă, cei 15 aleși locali, la fel ca și edilul Neculai Moraru, au depus jurământul de credință, intrându-și pe deplin în drepturile ce le conferă Codul Administrativ. Momentul solemn s-a desfășurat în prezența reprezentantului Prefecturii Vaslui, subprefectul Dumitru Ciomaga, care a urat succes consilierilor locali și primarului. Chiar dacă se află la cel de-al patrulea mandat consecutiv, edilul Neculai Moraru a avut emoții, făcând apel la colegii săi din Consiliul Local să lase la o parte luptele politice și să lucreze în folosul celor care le-au încredințat votul: ”Este un moment deosebit în cadrul comunității noastre. Cetățenii ne-au încredințat votul, iar de astăzi să purcedem la treabă și să realizăm proiectele pe care le avem de îndeplinit. Avem multe proiecte de realizat: școlile, dispensarul, liceul, străzi de asfaltat. Aș dori, dacă există bunăvoință, să terminăm cu partea politică și să facem administrație, cu toții împreună, și cei din opoziție și cei de la putere, și să demonstrăm că suntem un colectiv. Vă doresc succes tuturor”.

Prezentă la eveniment, directoarea Muzeului Județean Vaslui, Ramona Mocanu, a oferit edilului o icoană care să-l călăuzească în noul mandat. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: