Home » Administratie » Mașină de lux de 240.000 de lei, furată din Occident, depistată în Vama Albița

Mașină de lux de 240.000 de lei, furată din Occident, depistată în Vama Albița

O mașină de lux, în valoare de 240.000 de lei, care figura ca fiind furată din Occident, a fost descoperită de autorități în urma controlului de frontieră făcut în Vama Albița în momentul în care șoferul încerca să o introducă în țară. Polițiștii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, iar pe numele conducătorului auto au întocmit dosar penal pentru furt.

Polițiștii de frontieră vasluieni au dat o noua lovitură hoților de mașini. De această dată este vorba de un Lexus, cu o valoare de piață de 240.000 de lei, pe care l-au depistat în momentul în care un basarabean de 40 de ani, care are și cetățenie română, a încercat să-l scoată din spațiul Uniunii Europene prin Vama Albița.

  • Cu toate că șoferul a spus autorităților că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pe nunele său pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*