Home » Business » Premieră în mediul de afaceri local. Topul Firmelor Vaslui se va organiza în online

Premieră în mediul de afaceri local. Topul Firmelor Vaslui se va organiza în online

În acest an, Gala Topului Firmelor din județul Vaslui se va organiza spațiul virtual. Decizia a fost luată de conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui în contextul pandemiei de coronavirus.

”E un lucru practicat și de alte județe mari, de Republica Moldova, consacrat deja, și atunci și noi recurgem la această formulă de desfășurare a unui top online. În acest sens vom avea un catalog al topului pe suport de hârtie, vom avea la fel trofee, plachete de excelență pe care le vom da la oamenii de afaceri care se situează de ani de zile pe primele locuri, celor mai meritoși copii din sistemul de învâțământ vasluian, unor personalități din lumea artistică, femeilor de succes care sunt în afaceri, în așa fel încât să apreciem cum se cuvine ca și în anii trecuți efortul pe care l-au depus. Urmează ca în perioada de după organizarea topului să mergem la firme să ducem trofeele”, a spus Ionel Constantin, președintele CCIA Vaslui.

Anul trecut, în cadrul evenimentului au fost oferite plachete de excelență și aniversare, trofee pentru exportatori, trofeul CCIA Vaslui, trofee și diplome firmelor aflate pe locurile 1-3 în cadrul a șapte secțiuni: cercetare, dezvoltare și high tech, industrie, agricultură, silvicultură, pescuit, construcții, servicii, comerț și turism.

La gală au fost acceptate 2184 de firme, care au îndeplinit criteriile metodologiei de realizare a topurilor firmelor: 1.227 firme pe locurile 1-10; 154 firme pe locul 3; 215 firme pe locul 2; 376 firme pe locul 1. Firmele din Top 10 au realizat în 2018 o cifră de afaceri de peste 4,5 miliarde lei, adică 68% din totalul cifrei de afaceri realizate de toate firmele înregistrate în județul Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: