Home » Administratie » Șofer de microbuz cu permisul suspendat pentru viteză, prins de polițiștii de frontieră vasluieni

Șofer de microbuz cu permisul suspendat pentru viteză, prins de polițiștii de frontieră vasluieni

Un șofer de 27 de ani, din Republica Moldova, a fost prins de polițiștii de frontieră vasluieni în timp ce se afla la volanul unui microbuz deși avea acest drept suspendat din cauza vitezei cu care circula pe șoselele din România. Oamenii legii i-au făcut dosar penal tânărului pentru conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat.

Tupeu pentru un șofer cu permisul de conducere suspendat, care a încercat să înșele vigilența polițiștilor de frontieră din Vama Albița. Deși a rămas fără permis pentru viteză peste limita legală, tânărul de 27 de ani a vrut să meargă acasă, în Republica Moldova, la volanul mașinii sale.
La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa. În urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat, sancţiune aplicată începând cu data de 11 octombrie 2020 deoarece tânărul a depășit viteza maximă admisă pe un sector de drum de pe raza judeţului Satu Mare”, susțin reprezentanții Poliției de Frontieră Vaslui.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*