Home » Administratie » Start campanie electorală! USR PLUS gata de guvernare!

Start campanie electorală! USR PLUS gata de guvernare!

USR PLUS Vaslui intră în cursa pentru alegerile parlamentare cu o echipă tânără, dinamică și pregătită să fie parte a unei majorități reformatoare.
Alianța candidează cu un program electoral axat pe reformarea domeniilor esențiale ale statului – economie, sănătate, educație, administrație. Pe site-ul www.usrplus.ro poate fi citit programul de guvernare precum și cele 40 de angajamente care sintetizează programul și descriu direcțiile ce vor fi urmate de viitorul Guvern.

Lista USR PLUS pentru Camera Deputaților este deschisă de Mihai Botez. Unul dintre cei mai tineri deputați ai județului și singurul deputat de opoziție al județului în perioada în care PSD ALDE măcelăreau justiția. A fost un susținător activ al antreprenorilor, al culturii civice și al siguranței rutiere.

La Senat, Alin Silitră deschide lista USR PLUS. Membru fondator al USR, jurist cu experiență, Alin Silitră va lucra la modernizarea legilor pentru a oferi cetățenilor o justiție mai dreaptă și mai eficientă.
Lista pentru Camera Deputaților este completată de Ionuț Vintilă, asistent europarlamentar cu o experiență în domeniul IT de peste 15 ani și Iuliana Teslariu, licențiată în psihologie, consilier județean și cu experiență de 23 de ani în învățământ.
Alin Moldoveanu completează lista pentru Senat. Alin Moldoveanu s-a întors acasă după mai bine de 10 ani petrecuți în diaspora. Este dublu licențiat, în Științe Politice și Tehnică Dentară iar în prezent este antreprenor.

Avem în față o lună de campanie atipică, dar în care vom avea ocazia să cunoaștem mai bine candidații USR PLUS și programul de guvernare.
Pe 6 decembrie, vasluienii pot vota o echipă tânără și pregătită să îi reprezinte.

About admin

%d blogeri au apreciat: