Home » Local » Casă incendiată, la Trestiana

Casă incendiată, la Trestiana

Ieri seară, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Trestiana, comuna Grivița.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericol de propagare la alte două case aflate în apropiere. S-a acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru stingerea incendiului din imobilul cuprins de flăcări, iar cel de-al doilea, pentru protejarea caselor aflate în pericol. După aproximativ o oră și jumătate incendiul a fost lichidat. Nu au existat persoane rănite. 

În incendiu au ars aproximativ 40 metri pătrați acoperiș din țiglă și azbociment pe astereală din lemn, două uși, două ferestre, mobilierul din locuință, diverse textile și documente. Au fost salvate cele două locuințe aflate în apropierea focarului. 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a focului pentru incendiere, conform declarației purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*