Home » Administratie » 40 de străzi din Bârlad, fără gaze naturale în prima zi din săptămână

40 de străzi din Bârlad, fără gaze naturale în prima zi din săptămână

Nu mai puțin de 40 de străzi din municipiul Bârlad vor rămâne fără gaze naturale în prima parte a zilei de luni din cauza unor lucrări executate la rețeaua de distribuție de către compania Delgaz Grid. Întreruperea gazului va fi de la 8.00, iar realimentarea consumatorilor se va face, cel mai probabil, începând cu ora 14.30.

Întreruperea alimentării cu gaze naturale a consumatorilor din Bârlad aproape că a devenit o obșnuință. După ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, mii de abonați din oraș au rămas fără gaz, acum este rândul altor consumatori de pe un număr de 40 de străzi.
Pentru realizarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale luni, 09 noiembrie, începând cu ora 8.00 pentru consumatorii de pe străzile Gh. Doja, Caraiman, Suceava, Dorobanți, C. Costache, Barbu Stefanescu Delavrancea, George Bacovia, Islaz, Fundac Islaz, Dorna, Câmpia Libertății, Ion Roată, Fundac Ion Roată, Tudor Vladimirescu, Cerbului, Saturn, Uranus, I.C. Brătianu, Mihai Eminescu, Aleea Mihai Eminescu, Veronica Micle, Tecuciului, Crângului, I.G. Duca, Mareșal Averescu, Armand Călinescu, Mircea cel Bătrân, Titu Maiorescu, George Topârceanu, Emil Racovitță, Putna, Victor Babeș, Anghel Saligny, Arhimede, Ciprian Porumbescu, Dosoftei, C.I. Parhon, Roșiori, Henry Coandă și Aleea Crângului. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.30. Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări”, au precizat reprezentanții Delagaz Grid.
Compania germană solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). (Ionuț PREDA)

 

 

 

About admin

%d blogeri au apreciat: