Home » Administratie » Decizii importante, în ședința de astăzi a CJSU Vaslui

Decizii importante, în ședința de astăzi a CJSU Vaslui

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vaslui se va întruni astăzi în ședință pentru actualizarea incidenței COVID la 14 zile și pentru adaptarea măsurilor ce vor fi luate.

CJSU va stabili măsurile ce se impun în cazul restaurantelor, teraselor acoperite și sălilor pentru jocuri de noroc din localitățile județului în care acestea încă mai funcționează.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit deja că masca devine obligatorie atât în spațiile publice interioare cât și în cele exterioare, pe întreg teritoriul țării. magazinele își vor încheia programul cel târziu la ora 21, circulația pe timpul nopții, în intervalul orar 23-5 este interzisă, cu excepția persoanelor care pot dovedi prin declarație scrisă și prin adeverință sau legitimație de serviciu scopul deplasării.

Prin ordin al ministrului Educației, școlile și grădinițele din toată țara urmează să fie închise, cursurile desfășurându-se strict online. Creșele și unitățile after-school vor continua să funcționeze. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: