Home » Administratie » Situație disperată la Vinderei din cauza covid-19. Primăria, în carantină, medicul comunei, în spital

Situație disperată la Vinderei din cauza covid-19. Primăria, în carantină, medicul comunei, în spital

Întreaga comunitate din Vinderei este în alertă din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus apărute, cărora li se alătură inclusiv medicul de familie, internat acum în spital. Autoritățile locale anunță întreruperea programului cu publicul pentru o perioadă de 15 zile, populația fiind rugată să apeleze telefonic pe primarul comunei în cazul unor probleme ori necesități.

Noul coronaviurs lovește și în Vinderei. O parte dintre localnici, printre care consilieri locali și medicul de familie al comunei, au ajuns pe patul de spital, unii cu forme grave de boală. Acesta este și motivul pentru care primarul Ionuț Ghiur face apel la populație să-și ia măsurile de precauție pentru a preveni îmbolnăvirea.

Dragii mei, ne confruntăm cu o transmitere rapidă comunitară a virusului covid-19 în comuna noastră. Din păcate, sunt persoane din comunitatea noastră care ajung cu forme severe în spital. Am rugămintea ca persoanele sosite acasă din străinătate să respecte cele 14 zile de izolare și să nu intre în contact cu părinții, bunicii și alte persoane vulnerabile. Suntem într-o situație dificilă din punct de vedere administrativ, cu un consilier local internat în spital cu Covid-19, jumătate din funcționarii primăriei sunt în izolare la domiciliu cu simptomatologie de boală, nu avem viceprimar și trei consilieri locali urmează să fie validati, iar medicul de familie se află în spital”, este mesajul transmis de primarul Ionuț Ghiur.

Edilul de Vinderei anunță întreruperea programului de lucru cu populația, cerându-le locuitorilor să-l apeleze pe telefonul personal dacă au probleme de rezolvat: ”

About admin

%d blogeri au apreciat: