Home » Administratie » Mașină furată din Franța, descoperită de polițiștii vasluieni

Mașină furată din Franța, descoperită de polițiștii vasluieni

Un autoturism în valoare de 15.000 de lei, dat drept furat în Franța, a fost depistat în Vama Albița în momentul în care un basarabean încerca să-l scoată din România cu o platformă. Polițiștii de frontieră vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru furt, în timp ce mașina a fost confiscată.

Noi infracțiuni la granița de est a județului nostru cu Republica Moldova. Și asta după ce un șofer de 48 de ani, din țara vecină, a încercat să introducă în țară o mașină furată.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că mașina figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Franța la data de 31 octombrie. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că nu are calitatea de proprietar, el doar asigurând transportul autoturismului şi nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu”

, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 15.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: