Home » Administratie » (Video) Măsuri pentru rămânerea comercianților și producătorilor în piețele din Bârlad

(Video) Măsuri pentru rămânerea comercianților și producătorilor în piețele din Bârlad

Pentru a veni în sprijinul comercianților și producătorilor din hala de lactate a Pieței „Sf. Ilie”, dar și a celor din Piața Mică din Bârlad, municipalitatea împreună cu Direcția de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) au găsit câteva soluții.

Astfel, în hala de lactate a Pieței „Sf. Ilie” au fost scoase ușile din partea de nord și sud, mesele au fost rărite, creându-se un circuit pentru a se putea respecta distanțarea. La Piața Mică s-a făcut comandă de geamuri termopan rabatabile, care să permită vânzarea produselor fără ca cei care cumpără să intre în piața acoperită.

De asemenea, vor fi amplasate câteva mese și în afara pieței acoperite, unde vor vinde cei care vin cu produse în weekend de obicei.

Rămâne de văzut dacă aceste investiții au fost făcute cu folos sau nu, având în vedere că Parlamentul a decis că piețele pot funcționa și în spații închise, contrar hotărârii Guvernului condus de premierul Ludovic Orban. Legea va merge la președintele României, pentru promulgare. (Mihaela NICULESCU)

%d blogeri au apreciat: