Home » Administratie » Un basarabean a încercat să scoată din România un autocamion cu numere false

Un basarabean a încercat să scoată din România un autocamion cu numere false

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albiţa au depistat un bărbat cu cetăţenie română şi a Republicii Moldova care a fost depistat în timp ce conducea un autocamion neînmatriculat, care avea plăcuțe cu numere de înmatriculare false. În consecință, autoritățile statului au întocmit dosar penal pe numele basarabeanului pentru ”punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” și ”punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

O mașină cu plăcuțe de înmatriculare din Marea Britanie a fost subiectul unui nou dosar penal în Vama Albița. Cel care a ”provocat” autoritățile de frontieră a fost un basarabean de 45 de ani, care a încercat să scoată ilegal din spațiul Uniunii Europene un autocamion.
La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autocamionul în cauză, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţile din Marea Britanie începând cu data de 21 octombie 2020 și că plăcuțele cu numărul de înmatriculare sunt false”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului basaarabean pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: