Home » Administratie » Proaspătul director al Protecției Copilului Vaslui, Dragoș Cazacu, a renunțat la postul de consilier local

Proaspătul director al Protecției Copilului Vaslui, Dragoș Cazacu, a renunțat la postul de consilier local

Consilierul local Dragoș Cazacu (PSD) a decisă să renunțe, așa cum era de așteptat, la funcția de ales în favoarea celei de director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Anunțul a fost făcut în cadrul aceleași ședințe în care alți doi consilieri locali au depus jurământul de credință pentru un mandat de patru ani.

 

Schimbările de consilieri locali se țin lanț la nivelul municipiului Vaslui. În cadrul primei ședințe ordinare a noul legislativ, doi dintre aleșii scrutinului din 27 septembrie, dar aflați pe lista de supleanți, au depus jurământul. Este vorba despre Andrei Alexandru (PSD), care i-a locul primarului Vasile Pavăl, și Sorin Cârlan (PNL), care a venit pe postul secretarului de stat Tudor Polak.
Însă, seria schimbărilor de consilieri nu se oprește aici. Și asta în condițiile în care un alt ales a renunțat la funcție. Astfel, Dragoș Cazacu (PSD) și-a dat demisia întrucât, de curând, a câștigat postul de director al DGASPC Vaslui. Anunțul l-a făcut la sfârșitul primei ședinței ordinare a CL. În aceste condiții, locul său va fi luat de următorul consilier de pe lista de supleanți, respectiv profesorul Sorin Popoiu. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*