Home » Administratie » VIDEO Balcon prăbușit cu totul la un bloc din Vaslui. Nu există victime

VIDEO Balcon prăbușit cu totul la un bloc din Vaslui. Nu există victime

Balconul unui apartament din Vaslui, situat vizavi de furnizorul de gaze din municipiul reședință, s-a prăbușit cu totul peste balconul de la etajul inferior, fără a exista victime. O comisie de anchetă formată din reprezentanții mai multor instituții vor trebui să stabilească în ce condiții a cedat balconul la un bloc cu o vechime de peste 50 de ani.

 

Vechimea blocurilor de locuințe din Vaslui și, probabil, modificările făcute de către locatari au început să se facă vizibile. Dovadă este balconul unui apartament, situat la etajul III, care a cedat în cursul nopții de duminică spre luni, căzând peste balconul de la etajul inferior. Incidentul s-a petrecut la blocul din fața furnizorului de gaze din municipiul Vaslui. Proprietarul locuinței a cărui balcon s-a prăbușit a sunat la numărul de urgență 112 abia luni dimineață, cerând intervenția celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui.

ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
Cauzele care au condus la prăbușirea balconului urmează a fi stabilite de către o comisie formată din reprezentanții mai multor instituții, precum Inspectoratul de Stat în Construcții și Primăria Vaslui. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: