Home » Administratie » Mihai Botez, după 4 ani de Parlament

Mihai Botez, după 4 ani de Parlament

Mihai Botez este deputatul care s-a remarcat în anii în care PSD-ALDE distrugea justiția. În timp ce absolut toți ceilalți deputați și senatori lucrau împotriva intereselor vasluienilor, județul avea o voce care încă o reprezenta cu adevărat.
Acum 4 ani, după o carieră în mediul privat la București, se întorcea în județul Vaslui să candideze din partea USR, noul partid înființat de Nicușor Dan, care pornea din fostul USB. Cei 4 ani l-au maturizat și pe deputatul Botez, dar și întreaga organizație.
Dacă în 2016, toată organizația județeană era alcătuită doar din 12 membri, acum USR PLUS are aproximativ 1500 de membri la nivel județean. Are reprezentanți în Consiliul județean dar și în mai multe Consilii Locale. Dintre cei 12 membri originali, cei mai mulți încă sunt membri. Alături de Mihai Botez, cei 12 au crescut o organizație care s-a remarcat în ultimii ani ca un motor al inovației politice și care astăzi participă la a doua campanie electorală pentru alegerile parlamentare.
„Cei 4 ani petrecuți în Parlament au fost 4 ani de opoziție dură. Intrarea USR în Parlament a însemnat schimbarea metodei de lucru. De la o politică în spatele ușilor închise, noi am adus-o în fața cetățenilor. Pe rețelele sociale, la televizor, în piață. Nu cred că un partid cu doar 8% din voturi a avut vreodată un asemenea impact.
Desigur, regretul nostru este că nu am avut parte de o majoritate reformatoare în România. Luptele din Parlament au avut aproape un singur scop: Oprirea masacrării justiției. Cei 4 ani au arătat fața multor politicieni și că unii ar spune orice în campanie, ca mai târziu să uite de toate ideile prezentate.”, declară Mihai Botez.
Mihai Botez deschide lista USR PLUS pentru Camera Deputaților, în timp ce Alin Silitră deschide lista pentru Senat.

„La fel ca acum 4 ani, deschid lista de la Camera Deputaților, iar colegul meu, Alin Silitră deschide lista pentru Senat. Venim în fața vasluienilor cu 4 ani de experiență, 4 ani în care am muncit pentru Fără Penali, campaniile pentru europarlamentare și prezidențiale și, nu în ultimul rând, am trăit experiența alegerilor locale. Toate experiențele ne-au schimbat în bine și ne-au întărit, iar principiile pentru care luptam și acum 4 ani sunt încă valabile.
Avem cea mai pregătită echipă pentru a-i reprezenta pe vasluieni, iar pe 6 decembrie, vasluienii pot vota pentru o echipă care va lupta pentru o Românie fără hoție!” conchide candidatul Mihai Botez.

About admin

%d blogeri au apreciat: