Home » Administratie » Portofel cu 1.400 de lei și carduri bancare găsit de către un bărbat în zona Pieții Traian, predat Poliției Locale

Portofel cu 1.400 de lei și carduri bancare găsit de către un bărbat în zona Pieții Traian, predat Poliției Locale

Un bărbat care a găsit un portofel cu 1.400 de lei și carduri bancare în el a fost predat unui echipaj al Poliției Locale Vaslui, care a întocmit un proces verbal de predare-primire a bunului găsit. Ulterior, polițiștii locali au găsit persoana care pierduse portofelul, aceasta declarându-se plăcut surpinsă și impresionată față de gestul celui care i-a găsit bunurile.

Gest de omenie mai rar întâlnit în zilele noastre făcut de un localnic care a predat unui echipaj de Poliție Locală un portofel cu o sumă importantă de bani și carduri în el. Portmoneul a fost găsit pe jos în zona Pieții Traian, din Vaslui, după ce o persoană l-a pierdut accidental. După încheierea unui proces verbal de predare-primire a bunurilor găsite, polițiștii locali au plecat în găsirea păgubitului, în baza actului de identitate care se afla în portofel.
”Polițiștii locali s-au deplasat la domiciliul persoanei respective, unde au găsit o femeie care a afirmat faptul că a cumpărat recent apartamentul, iar posesorul portofelului nu mai locuiește acolo, indicând cu aproximație adresa de domiciliu a acestuia. Ulterior, polițiștii locali au găsit persoana păgubită căreia i-au înmânat portofelul pierdut cu toate bunurile din interior, aceasta declarându-se plăcut surpinsă și impresionată față de gestul persoanei care i-a găsit bunurile”, au spus reprezentanții Poliției Locale Vaslui.
Prin intermediul rețelelor de socializare, polițiștii locali au mulțumit bărbatului, în vârstă de 53 ani, ”pentru gestul de aleasă cinste și omenie, care nu a dorit să profite de ceea ce nu-i aparține, întărind convingerea că printre cetățenii acestui municipiu (n.red-Vaslui) există oameni onești, al căror exemplu este demn de urmat”. (Ionuț PREDA)

 

About admin

%d blogeri au apreciat: