Home » Administratie » Amenințare cu bombă la Liceul ”Ștefan Procopiu”. Zeci de polițiști, mobilizați în zonă, traficul fiind blocat

Amenințare cu bombă la Liceul ”Ștefan Procopiu”. Zeci de polițiști, mobilizați în zonă, traficul fiind blocat

Zeci de polițiști au fost mobilizați, vineri seara, în zona Liceului ”Ștefan Procopiu” în urma unui apel la numărul de urgență 112 prin care se anunța existența unei bombe. Traficul pe strada care face legătura și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost blocată, oamenii legii făcând verificări în cartier.

Alarmă cu bombă la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui în cursul serii de vineri, ceea ce a condus la mobilizarea a zeci de polițiști în zonă, precum și a specialiștilor în domeniu. Într-o primă fază, în urma apelului la numărul de urgență 112, oamenii legii au blocat strada Castanilor, între intersecția de la IRTA până la bifurcația cu slt. Ioanesei Adrian. Ulterior, s-a început scotocirea zonei și a liceului pentru găsirea unei eventuale bombe. Nimeni nu avea acces în cartier, girofarurile poliției creând panică în rândurile localnicilor.
”Se fac verificări pentru a stabili condițiile în care s-a efectuat un apel la numărul de urgență 112. Polițiștii, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au asigurat perimetrul, în zonă fiind deplasate și echipe operative care să sprijine cercetarea la fața locului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În urma primelor cercetări la fața locului, polițiștii nu au identificat nicio bombă. (Ionuț PREDA)

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: