Home » Administratie » Satul de vacanță din Pădureni va fi pregătit în primăvara anului 2021 să primească vizitatori

Satul de vacanță din Pădureni va fi pregătit în primăvara anului 2021 să primească vizitatori

În luna martie 2021 va fi inaugurat satul de vacanță din comuna Pădureni, Investiția se ridică la suma de 2,2 milioane de lei, iar în prezent mai sunt de făcut mici dotări la casele de vacanță (televizoare, lenjerii, frigidere). În tabăra de la Pădureni au fost ridicate 9 căsuțe, fiecare cu câte două camere, care oferă absolut tot confortul hotelier. Capacitatea taberei este de 36 de locuri. Pe lângă spațiile de cazare, în complex au mai fost ridicate o sală de conferințe, cu o capacitate de 60 de locuri, și un spațiu generos de recreere.

”Este o bucurie că s-a realizat acest sat de vacanță. Am cumpărat acest teren în anul 1996, printr-o hotărâre a Consiliului Local, și de atunci ne-am dorit să realizăm acest proiect. Am avut șansa că s-a decis de către Consiliul Județean (CJ) Vaslui să se investească în acest obiectiv pentru a se finaliza. Va fi un spațiu căutat și avem deja solicitări în acest sens. Pot veni aici persoane fizice, dar și delegații, grupuri artistice, pentru că le putem oferi condiții civilizate de cazare”, a spus Temistocle Diaconu, primarul comunei Pădureni.

Inițiativa conducerii CJ Vaslui de a finanța satul de vacanță din comuna Pădureni a venit după ce nu s-a reușit preluarea de la Ministerul Tineretului a taberei de la Poiana Căprioarei.

”În luna martie vrem să oferim la gată acest spațiu pentru cei care doresc să stea aici într-un peisaj foarte plăcut și atractiv. Oricine vrea să fie cazat în regim hotelier, cei care ne vizitează județul sau comuna și sunt în delegații pot fi cazați la noi. Avem o sală de conferințe pentru grupurile organizate, iar comuna Pădureni poate fi foarte ospitalieră cu toți vizitatorii noștri”, a mai spus primarul Temistocle Diaconu.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*