Home » Administratie » Amenințarea cu bombă de la Liceul ”Ștefan Procopiu”, una falsă. Apelantul, amendat cu 2.000 de lei

Amenințarea cu bombă de la Liceul ”Ștefan Procopiu”, una falsă. Apelantul, amendat cu 2.000 de lei

Amenințarea cu bombă, de vineri seara, de la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui s-a dovedit a fi una falsă, după ce polițiștii și specialiști ai instituțiilor abilitate ale statului care desfășoară astfel de misiuni nu au găsit, în urma a ore întregi de căutări, niciun explozibil în zona indicată printr-un apel la numărul de urgență 112. Oamenii legii au reușit, totuși, să-l găsească pe apelant, amendându-l pe acesta cu suma de 2.000 de lei.

Alarmă falsă cu bombă la Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui. Asta s-a dovedit a fi, în final, apelul dat de către un bărbat la numărul de urgență 112 care anunța existența unui explozibil în zona respectivă. Zeci de polițiști și specialiști în domeniu au scotocit ore întregi întregul cartier de garsoniere și chiar liceul în căutarea bombei. În tot acest timp, strada Castanilor a fost blocată în totalitate, între intersecția de la IRTA și până la cea cu slt. Ioanesei Adrian. În cele din urmă, lucrurile s-au lămurit pe deplin, fiind găsită și persoana care a făcut gluma proastă și a pus pe drumuri atâtea forțe ale statului.
Alarma a fost una falsă. Apelantul este un bărbat de 34 de ani, care se afla în stare de ebrietate. Conform legii, acesta a fost amendat cu suma de 2.000 de lei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.
Având în vedere starea bahică în care se afla, tânărul nu prea a putut justifica polițiștilor ce l-a determinat să recurgă la o asemenea faptă reprobabilă. (Ionuț PREDA)

 

About admin

%d blogeri au apreciat: