Home » Administratie » Accident grav în zona ”Mărul de aur”, în urma căruia două mașini s-au răsturnat

Accident grav în zona ”Mărul de aur”, în urma căruia două mașini s-au răsturnat

Un grav accident rutier s-a petrecut, marți dimineața, pe drumul național DN 24, în zona ”Mărul de aur”, după ce un două mașini au intrat în coliziune, una răsturnându-se pe șosea, cealaltă părăsind partea carosabilă. Din fericire, doar o singură persoană a fost rănită, fiind vorba despre unul dintre șoferi care, de altfel, a ajuns cu ambulanța la spital.

 

Seria evenimentelor rutiere pe șosele din județ continuă cu un nou accident petrecut în apropiere de Crasna, la 15 km de municipiul Vaslui. Un autoturism și un microbuz s-au tamponat pe șosea, impact în urma căruia cele două mașini s-au răsturnat, una pe drum, iar cealaltă în afara șoselei. În consecință, au fost alertate autoritățile, în zona accidentului fiind trimise mai multe autospeciale de ambulanță și descarcerare, în condițiile în care în accident au fost implicate patru persoane.
La fața locului, au fost găsite două autoturisme răsturnate și o victimă neîncarcerată. După evaluarea victimei și acordarea primului ajutor, persoana rănită în accident a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu fractură de claviculă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Pentru aproximativ 20 minute, circulația a fost întreruptă pe un singur sens al drumului național DN 24 Vaslui – Crasna. Poliția face cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut accidentul. (Ionuț PREDA)

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*