Home » Administratie » Patru persoane duse cu ambulanțele la spital, după ce au fost victime ale unui accident cu trei mașini implicate

Patru persoane duse cu ambulanțele la spital, după ce au fost victime ale unui accident cu trei mașini implicate

Patru pasageri ai unui microbuz care circula pe drumul european E851 au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui în urma unui accident petrecut între Sârbi și Costești după coliziunea a trei mașini. Victimele accidentului se îndreptau spre municipiul Iași pentru a se angaja la o firmă din zonă, alte cinci persoane implicate în evenimentul rutier neavând nevoie de transportul la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

 

Accident spectaculos în apropiere de Stâna Costești, în urma coliziunii a trei autovehicule. Și asta după ce un microbuz, care transporta mai mulți muncitori spre municipiul Iași, a fost lovit din spate de o furgonetă, ulterior fiind proiectat într-un autotren care circula în fața sa. În urma evenimentului rutier, nu mai puțin de trei ambulanțe SMURD și o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare au fost trimise în zonă pentru salvarea de persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului au fost găsite patru victime, dintre care una în stare mai gravă. Nu au fost victime încarcerate. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri PSI. După evaluarea victimelor, patru persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 30 și 36 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraunatisme în urma unui accident rutier, respectiv traumatism cranio-facial, traumatism cervical, traumatism toracic”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii vasluieni a întocmit dosar penal pe numele conducătorului auto vinovat de producerea accidentului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*