Home » Administratie » Șofer depistat fără permis de conducere în timp ce încerca să treacă prin Vama Albița cu un Audi A6

Șofer depistat fără permis de conducere în timp ce încerca să treacă prin Vama Albița cu un Audi A6

Un bărbat de 39 de ani, din județul Galați, a fost depistat de polițiștii de frontieră vasluieni în timp ce încerca să treacă granița, prin Vama Albița, la volanul unei mașni de lux, fără a deține permis de conducere. Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele său pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un gălățean în timp ce conducea un autoturism deşi nu avea permis de conducere valabil. Șoferul a fost prins de către oamenii legii în timp ce încerca să treacă granița la volanul unui Audi A6 înmatriculat în Germania.
La controlul de frontieră, la solicitarea polițiștilor de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa deoarece l-a pierdut. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. (Ionuț PREDA)

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*