Home » Administratie » Plachete și trofee acordate cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a CCIA Vaslui

Plachete și trofee acordate cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a CCIA Vaslui

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui va acorda, în cadrul Topului Județean al Firmelor, care se vor acorda, astăzi, într-o gală on-line, plachete și trofee aniversare, inclusiv pentru femeia de afaceri a anului și pentru marii exportatori ai județului. Astfel, ”Placheta aniversară a 30 de ani de activitate modernă a CCIA Vaslui” se conferă mai multor companii locale, unora pentru prezență constantă în topul județean al firmelor, altora pentru prezență constantă în Topul Exportatorilor sau în Topul Național al Firmelor: Viacons Rutier SRL, Evel-H Company SRL, Vanbet SRL, Plantagro-Com SRL, Rulmenți SA, Petal SA, Morandi-Com SRL, Gaz Est SA. ”Trofeul exportatorilor” va merge către firmele Gartek SRL și Confectii Bârlad SA, aflate pe podiumul topului județean al exportatorilor.
Secțiunea din afara topului, de recunoaștere și promovare a valorilor locale, oameni care, prin activitatea lor au făcut să se vorbească frumos de județul Vaslui, cu mult dincolo de granițele sale, este dedicată anul acesta artei. În consecință, câte o plachetă aniversară va merge către artistul plastic Octavian Gălățeanu, compozitorul, textierul și instrumentistul Marcel Iorga și actorul Daniel Busoic, în prezent directorul artistic al Teatrului Național “Vasile Alecsandri” Iași.
De asemenea, placheta va fi acordată unor elevi vasluieni deosebiți, care au câștigat premii și medalii la concursuri naționale și faze naționale ale olimpiadelor naționale, precum și unor reprezentanți ai Camerei de Comerț din Republica Moldova care s-au distins printr-o activitate prestigioasă și longevitate în sistemul cameral din țara vecină. (Ionuț PREDA)

 

About admin

%d blogeri au apreciat: