Home » Administratie » Tichete sociale pentru pensionarii bârlădeni

Tichete sociale pentru pensionarii bârlădeni

În prag de Sărbători, persoanele din Bârlad care au împlinit 75 de ani și care au venituri de până la 800 de lei pe lună vor primi tichete sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde.

Tichetele au început să fie distribuite de ieri, 25 noiembrie, prin Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Bârlad. Valoarea unui astfel de tichet social este de 180 de lei pe lună și poate fi folosit exclusiv pentru achitarea unor mese calde în anumite unități afiliate.

Pensionarii eligibili vor găsi în plicul pe care îl vor primi și lista unităților de pe raza municipiului Bârlad, care acceptă în prezent tichete sociale pentru mese calde. Tichetele sociale pot fi ridicate pe baza cărții de identitate, de la casieria Primăriei Bârlad.

Alocarea acestor tichete se face conform OUG nr. 115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea celor mai defavorizate persoane, finanțarea făcându-se din fonduri externe nerambursabile, se arată în anunțul postat pe site-ul Primăriei Bârlad. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: