Home » Administratie » Accident în care au fost implicate șase persoane, inclusiv o fetiță de trei ani, la ieșirea din Vaslui

Accident în care au fost implicate șase persoane, inclusiv o fetiță de trei ani, la ieșirea din Vaslui

Nu mai puțin de șase persoane, printre care și o fetiță de trei ani, au fost implicate într-un accident petrecut la ieșirea din Vaslui spre orașul Negrești. Mai multe autospeciale au intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără ca vreo una dintre victime să fi fost rănită grav.

Accident la ieșirea din Vaslui, pe strada Călugăreni, în urma coliziunii a două mașini în care se aflau un număr de șase persoane. Participanții la trafic care veneau sau se duceau spre Mărășeni au chemat în ajutor autoritățile statului, prin intermediul numărului de urgență 112. În consecință, în zona evenimentului rutier au fost trimise o autospecială de stingere, echipată și cu un modul pentru descarcerare și echipaj specializat, precum și o ambulanță de tip B1.

La sosirea echipajelor de intervenție, la locul accidentului au fost găsite două femei, de aproximativ 35 ani, care aveau nevoie de prim-ajutor. Una dintre victime a suferit un atac de panică, iar cealaltă o contuzie de membru superior. Femeile au primit îngrijiri medicale din partea echipajului ambulanței SAJ Vaslui. Pompierii au asigurat masuri PSI și au degajat carosabilul”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*