Home » Administratie » Municipiul Vaslui nu va mai fi ornat de sărbătorile de iarnă. Va fi doar brad de Crăciun în Centrul Civic

Municipiul Vaslui nu va mai fi ornat de sărbătorile de iarnă. Va fi doar brad de Crăciun în Centrul Civic

Autoritățile locale din Vaslui nu vor mai orna cu ghirlande luminoase municipiul reședință din cauza pandemiei de coronavirus, așa cum se întâmpla în anii din urmă când inclusiv suburbiile erau împodobite. Singura zonă care va avea aspect de sărbătoare va fi Centrul Civic, din care nu vor lipsi bradul de Crăciun și instalațiile multicolore.

 

Sărbătorile de iarnă nu vor mai fi în acest an la fel ca în trecut, cel puțin din punct de vedere al atmosferei din cartierele municipiului Vaslui. Și asta din punct de vedere al luminițelor care ar trebuie să fie pe principalele artere și în suburbiile din oraș. Astfel, autoritățile locale au anunțat că renunță la ghirlandele luminoase ce ar trebui montate între sau pe stâlpii de iluminat. De asemenea, nu va mai fi organizat nici tradiționalul Târg de Crăciun din centrul orașului. Motivul invocat este cel al pandemiei de coronavirus, prin care au fost impuse o serie de restricții. Singurul lucru de care se vor putea bucura vasluienii, și nu numai, va fi bradul de Crăciun din Piața Civică, care va fi ornat corespunzător. Totodată, se vor pune ghirlande în zona centrală și nu va lipsi nici simbolica pornire de către primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a iluminatului de sărbători. (Ionuț PREDA)

 

 

About admin

%d blogeri au apreciat: