Home » Administratie » Nelu Tătaru: „Sistemul de sănătate din România este pregătit în acest moment să utilizeze toate resursele necesare pentru a ieși din criza epidemiologică cu riscuri cât mai scăzute pentru români”

Nelu Tătaru: „Sistemul de sănătate din România este pregătit în acest moment să utilizeze toate resursele necesare pentru a ieși din criza epidemiologică cu riscuri cât mai scăzute pentru români”

Românii au trecut, în acest an, prin momente critice, sănătatea și modul de viață obișnuit al fiecăruia dintre noi fiind amenințate de pandemia cu care ne luptăm.

Nimeni nu ar fi putut fi pregătit pentru acestă turnură a situației, însă Guvernul României a intervenit cu rapiditate pentru a gestiona eficient resursele prin care am reușit să încetinim răspândirea virusului Sars-Cov-2 și să reducem riscurile de îmbolnăvire.

A fost un an dificil, restrictiv, însă efectele implementării unor măsuri menite să ne protejeze sănătatea și să ne mențină în siguranță pe toată durata pandemiei au început să fie vizibile.

Oamenii au înțeles că suntem responsabili nu numai pentru sănătatea personală, cât și pentru a celorlalți. Respectarea cu rigurozitate a măsurilor impuse de autorități ne duce mai aproape de depășirea acestei etape și de revenirea la normalitate. La fel ca și în celelalte state europene, legislația adaptată la situația epidemiologică a redus numărul cazurilor de îmbolnăviri și a permis desfășurarea activității românilor în condiții de siguranță.

După acestă perioadă, putem privi cu optimism către etapa următoare, în care vom pregăti o strategie eficientă pentru distribuirea vaccinului anti-Sars-CoV-2. Vom demara o campanie de informare asupra importanței vaccinării, așa cum se întâmplă și la nivel european, pentru că fiecare persoană care va alege să se vaccineze reprezintă un pas înainte spre viața obișnuită și lipsită de restricții la care ne dorim cu toții să revenim cât mai curând. Sistemul de sănătate din România este pregătit în acest moment să utilizeze toate resursele necesare pentru a ieși din criza epidemiologică cu riscuri cât mai scăzute pentru români.

Le mulțumesc oamenilor pentru responsabilitatea și asumarea cu care tratează această situație și vom face tot ce este cu putință pentru a gestiona eficient și cu prudență fiecare etapă pe care o vom parcurge în vederea combaterii acestei pandemii.

Material de propagandă electorală publicat de SC REXNET SRL, la comanda PNL – Filiala Vaslui, CMF 11200025

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*