Home » Local » Neatenția era să-l coste viața pe un bârlădean

Neatenția era să-l coste viața pe un bârlădean

A încercat să scoată aragazul afară, în curte, speriat că mașina de gătit luase foc, însă a uitat să închidă gazul metan. Speriat de faptul că flăcările se extindeau în imobilul său aflat pe strada Cerbului din Bârlad, proprietarul a sunat la 112 ieri seară, aproape de ora 22.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe din municipiul Bârlad, pe strada Cerbului. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta în bucătăria imobilului și exista riscul de propagare la întreaga locuință. Incendiul a izbucnit de la un aragaz, iar proprietarul a încercat să scoată mașina de gătit afară, însă a uitat să închidă gazul metan. După aproximativ o jumătate de oră, incendiul a fost lichidat. Au ars un dulap de bucătărie și aragazul. S-au degradat aproximativ 20 metri pătrați de tencuială și restul mobilierului din bucătărie.”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Din fericire, nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unui conductor electric deteriorat. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*